Diensten

Schilderwerken Himpens

De projectmarkt verwacht precisie en efficiëntie

Himpens color & design investeert dan ook voortdurend  in nieuwe technieken zodat wij sneller kunnen werken zonder aan kwaliteit te moeten inboeten. De afwerking van uw toonzaal, winkel, restaurant, hangar of... kunnen wij met een minimum aan tijd en een maximum aan kwaliteit verzorgen. Ook voor het plamuren van gipswanden kunt u bij ons terecht!

Binnenschilderwerk

Met oog voor detail, onze vakkennis en ervaring toveren wij uw huis om tot een thuis waar u zich écht goed kunt voelen. Heeft u voorkeur voor een modern, strak interieur of kiest u eerder voor een warm, landelijk interieur? 

Modern vliesbehang en effenschilderwerk of klassieke mouluren en lambrisering? Wij zorgen voor de passende afwerking, de passende kleuren of het passende behang zodat jullie een perfect harmonieus geheel krijgen.

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerken vragen een professionele aanpak. Zowel voor het schilderen van uw houtwerk of muren van een nieuwbouw of een oudere woning kunnen wij u vakkundig bijstaan.

Himpens color & design zorgt voor de perfecte voorbereiding en een degelijk opgebouwd verfsysteem.

Behangen

De juiste sfeer voor uw interieur? Wij zorgen voor uw interieurvormgeving!

Wij stemmen de verfkleur en het accentbehang altijd perfect op elkaar af, zo komen we tot een combinatie / stijl die perfect bij u interieur past.
Wij maken gebruik van diverse soorten behang:... 

Kleur & Advies

De sfeer van je woning bepalen doe je door het juiste kleur te kiezen. Warme kleuren zullen zorgen voor een intiem & gezellig gevoel, koude en kleurrijke tinten zorgen dan weer voor een frisse en levendige indruk. Welke kleuren je het best met elkaar kan combineren en welke verf je moet kiezen hangt af van het doel van de ruimte en de oppervlakte van de kamers. Kleuren kunnen de kamer groter of kleiner laten lijken. Ben je op zoek naar inspiratie, tips en informatie over alles wat te maken heeft met het aanbrengen van kleur in je interieur?
Contacteer ons vandaag.